Κάθε παιδί πρέπει να απολαμβάνει όλες τις εμπειρίες του, σε χώρους κατάλληλους να ικανοποιήσουν τις πραγματικές ανάγκες του! Με οδηγό την πολύχρονη πείρα μας και με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο στην Μεταμόρφωση, στην Αθήνα.
Ένας χώρος σύγχρονος, άνετος, γεμάτος χρώμα και φως, με μεγάλη αυλή, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους μικρούς μας φίλους.  

Ο χώρος μας διαθέτει αντισεισμικότητα, πυρασφάλεια, άθραυστα τζάμια, αντιολισθητικό οικολογικό δάπεδο, ηχομόνωση, κλιματισμό και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν αίθουσες δραστηριοτήτων, αίθουσα ύπνου, τραπεζαρία, κουζίνα, αίθουσα χορού, χώρο συνάντησης γονέων και χώρο εκδηλώσεων. Δύο εξωτερικοί προαύλιοι χώροι, γεμάτοι με λουλούδια και μεγάλη ποικιλία συναρπαστικών παιχνιδιών, είναι έτοιμοι να παρέχουν κάθε φυσικό ερέθισμα και να φέρουν όλα τα παιδιά κοντά στο περιβάλλον που τόσο έχουν ανάγκη!  

Βασικές προτεραιότητές μας είναι η εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της υγιεινής των παιδιών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσεκτική μελέτη των χώρων και του εξοπλισμού, τον οποίο έχουμε επιλέξει.
Οι συνθήκες υγιεινής είναι καθόλα ιδανικές,
με καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου μας!

Χώροι παιχνιδιού

Εξωτερικός χώρος

Εσωτερικός χώρος

Κοινόχρηστοι χώροι

Αίθουσες τμημάτων

Χώρος εστίασης

Χώροι υγιεινής