Στο πέρασμα του χρόνου

Σεπτέμβριος

Οδός Λυκίας 35, σ’ ένα παλιό αρχοντικό της Νέας Ιωνίας, ανοίγει τις πόρτες του ο «Κουκλότοπος». Πολλά όνειρα, στόχοι και ελπίδες για το νέο σχολείο με τη ξεχωριστή ζεστή «οικογενειακή» του ταυτότητα!

1991-liga-logia-gia-emas

Σεπτέμβριος

Οδός Βάκχου και Μενελάου 1, Νέο Ηράκλειο, σ’ ένα μεγαλύτερο πολύχρωμο σχολείο μεταστεγάζεται ο νέος «Κουκλότοπος». Άνετες εγκαταστάσεις και όμορφες δομημένες αίθουσες. Αλλάζουν τα εκπαιδευτικά  δεδομένα, μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, αυξάνονται οι παροχές και οι εξωσχολικοί συνεργάτες. Παραμένει η ίδια  παιδαγωγική ταυτότητα με μια δυναμική εξειδικευμένη παιδαγωγική ομάδα!

1999-liga-logia-gia-emas

Σεπτέμβριος

Οδός Μπιζανίου 3 και Σωκράτους, Μεταμόρφωση, σ’ ένα πολύ σύγχρονο κτηριακό οικοδόμημα ο νέος «Κουκλότοπος» βρίσκει την ιδανική παιδαγωγική του εικόνα!!! Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η αρμονία του χώρου που δένει άψογα με την σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα! Παιδαγωγοί, συνεργάτες και διεύθυνση συνεχίζουμε σταθερά στις παιδαγωγικές μας επάλξεις! Στηρίζουμε τους γονείς που κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται! Αυτό που μας διαφοροποιεί από τα άλλα σχολεία είναι ό,τι υποσχόμαστε – το κάνουμε  πραγματικότητα! Και τα όνειρα συνεχίζονται…με ανοδική πορεία κι ο «Κουκλότοπος» συνεχίζει να είναι το πρώτο σχολείο στην καρδιά των παιδιών μας!!!

2015-liga-logia-gia-emas

Γνώση

Φροντίδα

Παιχνίδι